Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ο Ολυμπιακόςξεκινάει τις υποχρεώσεις του για τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, αντιμετωπίζοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης, με στόχο να συνεχίσει το εκτός έδρας αήττητο και να πετύχει την 7η νίκη του.
Η διοργανώτρια γνωστοποίησε τους τρεις διαιτητές, με τους Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία), να ορίζονται για να διευθύνουν την απαιτητική αναμέτρηση των νταμπλούχων Ελλάδας.
Μετά την αποστολή στο Ισραήλ, ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να υποδεχθεί την Πέμπτη (24/11) την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.