J2US: Kοινό και επιτροπή «μίλησαν» – Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το 6ο live
Δεν έπεισαν με την εμφάνισή τους και είπαν «αντίο»
-
Αύξηση των τιμών στα σούπερ μάρκετ σε σχέση με πέρυσι - Σε ποια προϊόντα εκτινάχθηκαν οι τιμές [πίνακες]
-
Απίθανος διαδραστικός χάρτης δείχνει κάθε κτίριο στον πλανήτη σε 3D - Ακόμα και το σπίτι σας
-
Πότε συμφέρει η εξαγορά πλασματικών ετών για να βγει κάποιος στη σύνταξη
-
Κατεδαφίζεται η γέφυρα Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη - Εκτός κυκλοφορίας ο περιφερειακός
Το βράδυ του Σαββάτου (12/11) προβλήθηκε ακόμη ένα live, το 60 κατά σειρά, του Just the 2 of us.
Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με όλη την ομάδα του σόου είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές, που απόλαυσαν με την ψυχή τους.
Τα 12 ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με σκοπό να κερδίσουν κριτές και τηλεοπτικό κοινό.
Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το ζευγάρι που έπρεπε να αποχωρήσει.
Τα δύο ζευγάρια που βρέθηκαν τελευταία πάνω στη σκηνή ήταν η Νάνσυ Παραδεισανού με τον Σώτη Βολάνη και η Βίκυ Κουλιανού με τον Άρη Πετράκη.
Τελικά αποχώρησε η Νάνσυ Παραδεισανού με τον Σώτη Βολάνη.
Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία άνοιξε στην αρχή του σόου και το τηλεοπτικό κοινό έκρινε κατά 50% το ζευγάρι που είπε «αντίο».
Δείτε την αποχώρησή τους
- Online Retail Sales in Greece Reach 36.1bln€ in 2025
- Ο Αντετοκούνμπο πήρε τη φανέλα του Λεμπρόν: «Ίσως είναι το τελευταίο μας παιχνίδι ο ένας απέναντι στον άλλον» (vid)
- Κατερίνη: Σοκαριστικό βίντεο από πτώση δέντρου ανάμεσα σε πεζούς λόγω των ισχυρών ανέμων
- Βενεζουέλα: Στο Καράκας αμερικανοί διπλωμάτες για συνομιλίες με στόχο την «αποκατάσταση των σχέσεων»
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Παραμένει στο νοσοκομείο – ποια η κατάσταση της υγείας της
- Ηράκλειο: Κυνηγός έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων στο Καστρί Βιάννου – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
- Χολ για τη μεταγραφή του Τζόουνς: «Η ενέργεια του θα μας βοηθήσει να γίνουμε ακόμα πιο σκληροί» (vid)
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Υπόθεση αρπαγής 13χρονης από 24χρονο – Έμενε σπίτι του, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Airbnb: Επεκτείνεται το «μπλόκο» στη βραχυχρόνια μίσθωση [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/10/airbnb-3399753_1280-1024x580-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 10.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-1-315x220.jpg)

























![Airbnb: Επεκτείνεται το «μπλόκο» στη βραχυχρόνια μίσθωση [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/shutterstock_2395408901-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442