Η 6η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε με τις ελληνικές ομάδες να έχουν απολογισμό από δύο εντός έδρας ήττες σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ αντίστοιχα, στα παιχνίδια τους στη διοργάνωση.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός παρότι είχε προηγηθεί και με 16 πόντους κόντρα στη Βαλένθια,κατάφερε να ηττηθεί με σκορ 83-82 από τους Ισπανούςπραγματοποιώντας μια πολύ κακή τελευταία περίοδο. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι έπεσαν στο 4-2, ενώ οι νυχτερίδες ανέβηκαν στο 3-3.
Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ, και υπέστη άλλη μία ήττα με σκορ 91-89. Συνεπώς οι Πράσινοι έπεσαν στο 1-5 όντας στην τελευταία θέση μαζί με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ οι Σέρβοι βρίσκονται στο 3-3.
Αδιανόητο περιστατικό στο Κόπα Άφρικα, με τον τερματοφύλακα του Σουδάν, Μονγκέντ Ελνέελ, να καταρρέει και να πέφτει με το κεφάλι στο χορτάρι – Ευτυχώς σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά
Η ΚΕΔ του Λανουά επικεντρώθηκε στη δημιουργία εντυπώσεων, όμως χάνει σε ουσία που πρέπει να είναι οι καλές διαιτησίες και να μην αλλοιώνεται η βαθμολογία της Super League