Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέβιν Πάντερ: Πώς ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Κέβιν Πάντερ: Πώς ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Ο Κέβιν Πάντερ ήταν ο δήμιος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, με τον πρώην Ερυθρόλευκο να κάνει… θραύση και season high σε μια μοναδική παράσταση

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ και παρέμεινε με μόλις μία νίκη στη φετινή EuroLeague, απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που επέστρεψε στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε επί πολλά χρόνια.

Το Τριφύλλι επέστρεψε από το -18 του πρώτου δεκαλέπτου, όμως στο τέλος λύγισε με 91-89 για την τέταρτη σερί ήττα του στην EuroLeague, με το ρεκόρ του να πέφτει στο 1-5.

Η Παρτιζάν ήταν εξαιρετική στο επιθετικό κομμάτι, με τον Κέβιν Πάντερ να κάνει όργια και να «καθαρίζει» το ματς με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο αμερικανός γκαρντ σε 35:48 συμμετοχής είχε 29 πόντους (κορυφαία επίδοση φέτος) με 6/8 τρίποντα και 4/9 δίποντα, 4 ασίστ, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 23 βαθμούς στο PIR. Μάλιστα, ο Πάντερ τους 20 από τους 29 πόντους του τούς σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο έμεινε στο… μηδέν και στην τελική ευθεία σκόραρε 9 κομβικούς πόντους, που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Σέρβων.

Ο τρόπος που επιτίθεται ο Πάντερ είναι μοναδικός, αφού μπορεί να πετύχει καλάθι με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Το απέδειξε εξάλλου και στο ΟΑΚΑ, με το Τριφύλλι και την άμυνά του να μην μπορεί να τον σταματήσει σε καμία στιγμή και με κανέναν αντίπαλο.

Οι 29 πόντοι δεν αποτελούν την κορυφαία εμφάνιση στην καριέρα του Αμερικανού στην Ευρωλίγκα, αφού το 2021 είχε πετύχει με την Αρμάνι Μιλάνο 32 πόντους απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Πάντερ ωστόσο αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους καλύτερους σκόρερ, που αν βρει ρυθμό μπορεί να «σκοτώσει» οποιαδήποτε άμυνα. Όπως έκανε και με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Πάντερ γνωρίζει καλά το συγκεκριμένο γήπεδο, όχι μόνο από την EuroLeague, αλλά και από το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού επί Ντέιβιντ Μπλατ έχει παίξει μισή σεζόν στον Ολυμπιακό. Νωρίτερα ο αμερικανός γκαρντ είχε παίξει και στην ΑΕΚ, προτού μεταγραφεί στην Αρμάνι Μιλάνο και από εκεί στην Παρτιζάν και στο πλευρό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που τον έχει εξελίξει σε ένα υπερόπλο.

Ο Πάντερ στον Ολυμπιακό: 

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024