Παναθηναϊκός – Παρτιζάν 89-91 : «Παρέλασε» και ο Ομπράντοβιτς από το ΟΑΚΑ
Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (0-3), με την Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς να παίρνει τη νίκη με 89-91. 5η ήττα σε 6 ματς για το Τριφύλλι.
Σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός δεν προηγήθηκε ποτέ η Παρτιζάν πέρασε και αυτή από το ΟΑΚΑ με σκορ για την 6η αγωνιστική της Euroleague.
Αυτή είναι η 3η εντός έδρας ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς που βυθίστηκε και άλλο στην βαθμολογία. Κορυφαίοι για τους Πράσινους οι Γουόλτερς και Μπέικον ενώ ο Πάντερ «σκότωσε» το Τριφύλλι με 29 πόντους.
Το ματς ξεκίνησε εφιαλτικά για τον Παναθηναϊκό αφού η Παρτιζάν έβρισκε εύκολα χώρους στην επίθεση με την άμυνα του συνόλου του Ράντονιτς να μην είναι επιπέδου Euroleague.
Έτσι η διαφορά ανέβηκε από νωρίς σε διψήφια νούμερα με τους Πάντερ και Λεσόρ να κάνουν πάρτι και τον Παναθηναϊκό να κυνηγάει στα μέσα της πρώτης περιόδου μια διαφορά 12 πόντων (8-20). Εκεί ο Πάντερ την εκτόξευσε στο +18 (13-31) με τρίποντο και φάουλ όμως ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με ένα σουτ από τη μια μπασκέτα στην άλλη έφερε το σκορ στο 10′ στο 16-31.
Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε καλύτερα για τους Πράσινους και γρήγορα με τον Παπαγιάννη έριξαν την διαφορά στο -9 (28-37). Όμως ο Πάντερ ήταν καυτός, αφού στο πρώτο ημίχρονο είχε ήδη 20 πόντους, και μαζί με τον Μαντάρ άνοιξαν πάλι την διαφορά στο +15 (36-51) με το ημίχρονο να κλείνει στο 41-54 για την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυναμικά για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς που μέσω της άμυνάς της βρήκε την απαιτούμενη ενέργεια. έτσι έφερε το ματς στον πόντο (57-58) όμως ένα μικρό σερί των Σέρβων έκλεισαν μπροστά την περίοδο με +4 (64-68).
Η τέταρτη περίοδος άρχισε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο όμως ο Πάντερ με τον Έξουμ έδειξαν την κλάση τους και έφεραν το ματς σε διψήφια διαφορά (73-83) και 78-88.
Εκεί συνέβη μια μικρή διακοπή αφού οπαδοί του Τριφυλλιού πέταξαν αντικείμενα λόγω όπως θεώρησαν της εχθρικής διαιτησίας. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι η Παρτιζάν ήταν ψύχραιμη στην ρώσικη ρουλέτα των βολών και έφυγε νικήτρια με σκορ 89-91.
- Συνάντηση αστέρων: Ο Μέσι έκανε δώρο τη φανέλα του στον Μπάτζιο (pic)
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο στον Έλληνα γκαρντ
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Ο Μέσι έγινε έξαλλος με τον διαιτητή Πινέιρο: «Να μου μιλάς με σεβασμό, όπως εγώ» (vid)
- «Η Ντουμπάι έχει καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για τον Σενγκέλια»
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442