Ωστόσο, πολλοί απορούν γιατί δεν πάει στα VIP αλλά επιλέγει την Θύρα 13 και ο ίδιος έδωσε μυθική απάντηση.
Συγκεκριμένα, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάρκας βρέθηκε στο αεροδρόμιο και συνάντησε τον ηθοποιό, ο οποίος έφευγε για Ιταλία με την σύντροφό του Δέσποινα Βανδή, όπως είχε κάνει και πέρυσι τέτοια εποχή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.
Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί επιλέγει την θύρα 13 και όχι τις VIP θέσεις στο γήπεδο κι εκείνος του απάντησε: «Δεν έχω κοστούμι» ενώ τόνισε πως «είναι η χρονιά μας».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας