Όλα για την Ελίζα: Από 13 Νοεμβρίου 2022 στο «Θέατρο της Ημέρας»
Τρίτος χρόνος επιτυχίας για τη ρομαντική κομεντί της Μαριάννας Κυριακάκη
Η ρομαντική κομεντί «Όλα για την Ελίζα», σε κείμενο της Μαριάννας Κυριακάκη, σκηνοθεσία Μάνου Αντωνίου & μουσική Σταμάτη Χρήστου, στη σκηνή του «Θεάτρου της Ημέρας», από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.
Η θεατρική παράσταση «Όλα για την Ελίζα» που ξεχώρισε την περίοδο 2015-2017, επανέρχεται διεκδικώντας για τρίτη χρονιά την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού.
Με αφορμή το θέμα του του «Πυγμαλίωνα», παρακολουθούμε μια ιστορία για το θέατρο, τις αυταπάτες αλλά και τις επιθυμίες που δημιουργεί. Θέατρο μέσα στο θέατρο, με γέλιο, συγκίνηση αλλά και πικρές αλήθειες για όλους μας.
- Διαβάστε επίσης: Ο Ιωσήφ Ιωσηφίδης αναμετράται με το «Ημερολόγιο ενός τρελού» του Γκόγκολ στο Θέατρο Επί Κολωνώ
Λίγα λόγια για το έργο
«Δυο γνήσιοι θεατράνθρωποι, πνιγμένοι στα χρέη, έχουν την ευκαιρία να ξελασπώσουν, στηρίζοντας τα θεατρικά σχέδια μιας τυχάρπαστης εκατομμυριούχου η οποία θέλει πάση θυσία να γίνει πρωταγωνίστρια στο θέατρό τους. Αποφασίζουν να το ρισκάρουν και το πείραμα μπαίνει σε εφαρμογή. Όμως όταν το πειραματόζωο είναι η ανθρώπινη ψυχή, τότε το αποτέλεσμα είναι απρόβλεπτο».
Το «Όλα για την Ελίζα» κάνει μια βουτιά στα φοβισμένα μας όνειρα και μας προκαλεί να τα κυνηγήσουμε, έστω κι αν αυτά αποδειχθούν οι δαίμονές μας.

Συντελεστές
Κείμενο: Μαριάννα Κυριακάκη
Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου
Μουσική: Σταμάτης Χρήστου
Κοστούμια: Ζωή Γκλιάτη
Βοηθός Σκηνοθέτη: Λαμπρινή Κυριακάκη, Θάνος Σκόπας
Οργάνωση παραγωγής: Μιχάλης Γκλιάτης
Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά) οι: Μάνος Αντωνίου, Μάκης Αρβανιτάκης, Μπάμπης Βρακάς, Τζίνα Δημητροπούλου, Θάνος Σκόπας.
Πληροφορίες & Κρατήσεις θέσεων στο ταμείο του θεάτρου, τηλ. 210 6929090
Προπώληση εισιτηρίων στο Viva.gr
Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Μειωμένο, Φοιτητές, ΑΜΕΑ: 10 ευρώ
Μαθητικό (κάτω των 18 ετών): 8 ευρώ
Σύλλογοι – φορείς (πάνω από 10 άτομα): 10 ευρώ
Άνεργοι: 8 ευρώ
*Για τα φοιτητικά/μαθητικά εισιτήρια είναι δεκτά όλα τα δελτία που έχουν εκδοθεί από τα Ελληνικά Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
Πρόσβαση στο θέατρο: Μετρό Γραμμή 3 , στάση Πανόρμου Τρόλεϊ: 10, 18,19, 19Β 14, 3 στάση Ερυθρός Σταυρός, Λεωφορεία 550, Α7, στάση Ερυθρός Σταυρός, Λεωφορεία 046, 610, 602, 036, 653 στάση Πανόρμου. Πιάτσα ΤΑΧΙ στην Πανόρμου.
Θέατρο της Ημέρας
Νικ. Γεννηματά 20, Αθήνα 115 24
theatro-imeras.gr
τηλέφωνο: 21 0692 9090 | 210 69 95 777
E: info@theatro-imeras.gr
Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο 2015-2017 το έργο πραγματοποίησε 150 παραστάσεις και:
- Συμπεριλήφθηκε στις παραστάσεις που επέλεξε το Σ.Ε.Η. για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και παρουσιάστηκε στο θέατρο Ρουαγιάλ κατά τη διάρκεια του 4ου Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων (Κυριακή 7 Μαΐου 2017)
- Συμπεριλήφθηκε στις 12 κωμωδίες που το κοινό δεν πρέπει να χάσει (Αρθρο της Μαρίας Παπουτσή, στη σελίδα του in.gr – 30 Δεκεμβρίου 2015)
- Βραβεύτηκε από την UNESCO Πειραιώς & Νήσων
- Η Ζαχάροβα, τα καύσιμα, η Ευρώπη, τα πακέτα κυρώσεων και ο… ασβός
- Μπενίτεθ: «Το σημαντικότερο θα είναι το δεύτερο παιχνίδι»
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διχάζει τις προβλέψεις για τα επιτόκια της Fed
- Mondo Classic: Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Καραλής – Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Ντουπλάντις (vid)
- Συναγερμός μετά την επίθεση σε συναγωγή – Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στη Γερμανία
- Το 1-0 της ΑΕΚ επί της Τσέλιε με κεφαλιά του Βάργκα (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ έχουν εντάξει ενεργά τις κυβερνοεπιθέσεις στις πολεμικές τους επιχειρήσεις
- Η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε το χειρότερο φιλί της στη μεγάλη οθόνη – Και δεν έχει καμία σχέση με τον Τομ Κρουζ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442