Αποκάλυψη από τον Φώτη Σπύρου – Ποια η σχέση του με την οικογένεια της 12χρονης
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Κολωνού και στα όσα έζησε
Ο Φώτης Σπύρου αναφέρθηκε στην οικογένεια της 12χρονης στον Κολωνό και την σχέση του μαζί τους.
Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα ξέσπασε για όσα έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο διάστημα και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.
Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Η Σμαράγδα Καρύδη είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για τη 12χρονη
«Γνωρίζω την οικογένεια αυτή, πριν πολλά χρόνια ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία με έναν κολλητό μου φίλο. Γνώριζα τα παιδιά και κάποια στιγμή είχαμε πει για να βαφτίσω ένα κοριτσάκι αλλά δεν πρόκειται για την 12χρονη σήμερα», ανέφερε ο Φώτης Σπύρου.
Ο ηθοποιός όταν αντιλήφθηκε τα προβλήματα της οικογένειας αλλά και την στάση των γονιών, αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί: «Απομακρυνθήκαμε. Αυτή η μάνα προσπαθούσε να ελέγξει τα παιδιά με όσες δυνάμεις είχε. Όταν αυτός ο άνθρωπος, ο πατέρας, δεν άφηνε επίδομα για επίδομα, δεν άφηνε τρόφιμο για τρόφιμο, δεν άφηνε τίποτα μα τίποτα, δεν ήξερε πόσα παιδιά έχει. Όλα τα παιδιά εκεί μέσα μεγάλωσαν πάρα πολύ περίεργα. Αυτό το παιδί ήθελε μία ασφάλεια, μια ζεστασιά, αλλά ήταν αφύσικο γιατί ζητούσε οικογένεια. Η γειτονιά βοηθούσε όσο μπορούσε», είπε ο Φώτης Σπύρου στην κάμερα του Alpha.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- «Η Ερατώ αγαπάει…» – Έρωτας, σεξ και βρισιές σε «γκράφιτι» χιλιετιών στην Πομπηία
- Τείχος δυσαρέσκειας απέναντι στην ΝΔ – Πολιτικό σκηνικό σε αναμονή των νέων κομμάτων – Ισχυρό αίτημα αλλαγής
- Βλάχος: «Έχουμε τα δικά μας όπλα κόντρα στην Ουγγαρία» – Γενηδουνιάς: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»
- Φινλανδία: Ο πρόεδρος Στουμπ επιδιώκει σχέδιο για την ασφάλεια της Αρκτικής μέχρι την επόμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Το Μαρόκο υπέγραψε τον ιδρυτικό χάρτη του Συμβουλίου Ειρήνης (pics)
- Οι δυο όροι της ΕΠΟ στον Λανουά πήγαν στα σκουπίδια
