Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Τα δύο προφίλ του Ηλία Μίχου απέναντι στη 12χρονη

Σεπόλια: Τα δύο προφίλ του Ηλία Μίχου απέναντι στη 12χρονη

Όταν ο Ηλίας Μίχος ήθελε η 12χρονη να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του εμφανιζόταν ως καλός. Τις υπόλοιπες ήταν εριστικός.

Νέες συνομιλίες του προφυλακισμένου 53χρονου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, ο Ηλίας Μίχος τη μία, φορούσε το προσωπείο του καλού και γλυκού προκειμένου να πείσει το 12χρονο παιδί να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του, ενώ την άλλη, όταν δεν ήταν στο επίκεντρο της προσοχής της, γινόταν εριστικός και σκληρός.

Οι σοκαριστικές συνομιλίες

Οι συνομιλίες του 53χρονου παιδοβιαστή, που έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Γρεβενών, με την 12χρονη, σοκάρουν.

Ο Ηλίας Μίχος, τη μία ζητούσε από την 12χρονη να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες, φορτικά, και την άλλη, της υποσχόταν βόλτες, φαγητό και της έλεγε ότι την αγαπά και ότι είναι δίπλα της.

53χρονος: Έλα μαγαζί να πάρω παραγγελία και να φάμε.

12χρονη: Οκ

53χρονος: 10 παρά θα κλείσω. Θα πάμε ωραία βόλτα και θα περάσουμε όμορφα. Αν και δε με αγαπάς τώρα. Κι εγώ είμαι δίπλα σου.

«Σκάσε και… δούλευε»

Την ίδια στιγμή, η μαρτυρία γείτονα του 53χρονου για την ανάρμοστη συμπεριφορά του απέναντι στο παιδί, αποκαλύπτει την απόλυτα σκοτεινή του πλευρά.

«Εγώ ξέρω ότι δούλευε υπάλληλος εδώ πέρα και τακτοποιούσε τα ράφια, δεν έκανε σωστά δουλειά και της είπε σκάσε και δούλευε, γιατί μίλαγε μαζί μου το μικρό και αυτός εκνευρίστηκε που δε γινόταν η δουλειά» ανέφερε.

«Ψάρευε» και σε κλειστό κύκλο

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο 53χρονος δε δίστασε να προσεγγίσει ακόμα και πρόσωπα από τον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο της 12χρονης που γνώριζε ότι βοηθούσαν οικονομικά.

«Επειδή ο Ηλίας ήξερε ότι αυτός ο άνθρωπος έδινε σε μένα και τον αδελφό μου ένα χαρτζιλίκι, τον προσέγγισε. Του έστειλε μήνυμα προσποιούμενος εμένα, να κανονίσουμε συνάντηση για να λάβει την απάντηση «τι είναι αυτά που κάνεις, να προσέχεις»», είπε σε μία από τις καταθέσεις της η 12χρονη.

Παράλληλα, κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο, ο Ηλίας Μίχος προσποιούταν πως είναι το ανήλικο κορίτσι και δήλωνε 16 – 17 ετών.

«Πελάτης»: Πως είσαι;

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Έχεις αμάξι; Θες να κάνουμε σεξ μέσα στο αμάξι και να μου δώσεις ένα δωράκι;

Ο βασικός κατηγορούμενος στην φρικιαστική υπόθεση, προκλητικά, ακόμα και μετά την προφυλάκιση του, συνεχίζει να υποστηρίζει πως δε βίασε, ούτε κακοποίησε και εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά το 12χρονο παιδί.

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024