Η «αυλαία» της 8ης αγωνιστικής της Superleague άνοιξε σήμερα (15/10) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Με τους Βόλο και Άρη να προχωρούν με νίκες απέναντι σε Λεβαδειακό και Ιωνικό αντίστοιχα.
Ο Βόλος συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 2-1 του Λεβαδειακού εντός έδρας. Έτσι οι Θεσσαλοί ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας φτάνοντας τους 17 πόντους, ενώ από την άλλη οι Βοιωτοί παρέμειναν χαμηλά και χωρίς νίκη, έχοντας μόλις 3 βαθμούς.
Ο Άρης έκανε την ανατροπή κόντρα στον Ιωνικό, του οποίου και επιβλήθηκε με σκορ 2-1. Το σύνολο του Άλαν Πάρντιου έφτασε τους 14 πόντους και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση. Από την άλλη πλευρά, οι Νικαιώτες παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας δίχως «τρίποντο» και με 2 βαθμούς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.