
Τζώνυ Θεοδωρίδης: Δεν θέλω να θυμάμαι τα τελευταία χρόνια της «Λάμψης»
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη «Λάμψη» και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και τη δικαστική διαμάχη για τα συγγενικά δικαιώματα.
O Τζώνυ Θεοδωρίδης, προσκεκλημένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», αναφέρθηκε σε στιγμές της καλλιτεχνικής διαδρομής του.
Διαβάστε επίσης: Ορέστης Τζιόβας: «Θέλησα να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή και με αγόρια και με κορίτσια»
Ο Χρήστος Πολίτης ήταν επαγγελματίας
«Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση, αλλά με μια δουλειά που θα μου κάνει κλικ. Τα πρώτα χρόνια της Λάμψης ήταν καλά, το μετά δεν θέλω να το θυμάμαι, παίρναμε τα κείμενα τελευταία στιγμή και έπρεπε να παίξουμε αμέσως.
Ο Χρήστος Πολίτης ήταν πάντα επαγγελματίας και ήθελε να είναι όλα όπως όταν ξεκινήσαμε σε αυτό το σίριαλ και γι’ αυτό είπε κάποια πράγματα. Καλά έκανε και τα είπε, εγώ τον θαυμάζω. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλός ηθοποιός», είπε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.
Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης δήλωσε στη συνέχεια: «Τα χρήματα εκείνη την εποχή ήταν πολλά για κάποιους πρωταγωνιστές, αλλά όχι για όλους. Ορισμένοι ηθοποιοί είχαμε κινηθεί δικαστικά κατά της Λάμψης για τα συγγενικά δικαιώματα. Ήμουν εγώ, ο Χρήστος Πολίτης και κάνα 2-3 άτομα ακόμα».
- Κόντρα Μασκ-Πενταγώνου για τη χρήση του Starlink σε επιθετικά drone
- H καλύτερα διατηρημένη απεικόνιση του Ιησού, 1800 ετών – Χωρίς γένια, με κοντά μαλλιά και κομψά ρούχα
- Η Alter Ego Media ανοίγει τον επόμενο κύκλο ανάπτυξης
- NBA: Προπονητής της χρονιάς ο Τζο Μαζούλα των Μπόστον Σέλτικς
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη για κακούργημα στους 22 της Κρήτης – Κατηγορίες για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης
- Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Μετρό Θεσσαλονίκης


