Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τονίζοντας στην κατάθεσή του στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας, ότι είχε εγκαταστήσει το καταγραφικό – κάμερα για να ελέγχει τον χώρο, ώστε να μην κλαπεί κάτι.
Αυτό που εξετάζεται τώρα από τις Αρχές είναι, αν και που έχει διοχετεύσει το υλικό από το καταγραφικό ο ξενοδόχος.
Οι αρχές ψάχνουν σε ιστοσελίδες του «σκοτεινού διαδικτύου» και σε ιστοσελίδες με συνδρομή ή με ερασιτεχνικά βίντεο με πορνογραφικό υλικό.
Υπενθυμίζεται πως εάν έχει διοχετεύσει το υλικό και σε άλλες ιστοσελίδες κατηγορία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, λόγω της αλλαγής του νόμου.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.