Ρωσία: Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι έπληξε θέσεις του ουκρανικού στρατού σε περιοχές της Ουκρανίας
Οι ρωσικές δυνάμεις ισχυρίζονται ότι έπληξαν στόχους σε πολλές πόλεις της Ουκρανίας
Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν θέσεις των ουκρανικών δυνάμεων σε πολλές περιοχές της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο η Ρωσία και κατηγόρησε το Κίεβο ότι βομβάρδισε στόχους κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια.
Ειδικότερα οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν στόχους στη Χερσώνα, το Μικολάιβ, το Χάρκοβο και το Ντονέτσκ, σύμφωνα με το υπουργείο, το οποίο πρόσθεσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις πραγματοποίησαν μια αποτυχημένη επίθεση κοντά στο Πράβντινε της Χερσώνας.
Φυσιολογικά τα επίπεδα ραδιενέργειας στη Ζαπορίζια
Σύμφωνα με το υπουργείο, τα επίπεδα ραδιενέργειας στη Ζαπορίζια –το μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης–παραμένουν φυσιολογικά.
Το υπουργείο πρόσθεσε ότι δύο περιστατικά με βομβαρδισμούς καταγράφηκαν σήμερα κοντά στο εργοστάσιο.
Εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών διέψευσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρισαν περιοχές κοντά στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.
Ρωσία και Ουκρανία αλληλοκατηγορούνται για βομβαρδισμούς κοντά στο εργοστάσιο που βρίσκεται στην ανατολική Ουκρανία.
Η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας του ΟΗΕ υιοθέτησε την Πέμπτη ψήφισμα με το οποίο ζητεί από την Ρωσία να τερματίσει την κατάληψη του εργοστασίου.
- Θεσσαλονίκη: Κλήσεις σε 1.750 οδηγούς για παράνομο παρκάρισμα μπροστά σε κάδους – Πόσο είναι το πρόστιμο
- Μια αμήχανη κυβέρνηση παρακολουθεί την οικονομική κρίση να έρχεται χωρίς να κάνει τίποτα για αυτό
- Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 44χρονου Σωτήρη – Αγνοείται από τον Ιανουάριο
- Παναθηναϊκός: Το κομβικό τάιμ-άουτ του Αταμάν που γύρισε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Τιμοτέ Σαλαμέ: «Ήμασταν μαζί τρία χρόνια, με παράτησε για τη Τζένερ» ισχυρίζεται πορνοστάρ
- Σκύλος: Με ποιον τρόπο μας του μαθαίνουμε να αντιδρά έντονα






