Live streaming η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την Φράιμπουργκ
Δείτε σε live streaming μέρος της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού πριν τον αυριανό αγώνα με την Φράιμπουργκ για το Europa League (15/9, 19:45)
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τη Φράιμπουργκ (15/9, 19:45) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τη γερμανική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο την πρώτη τους νίκη στη φάση των ομίλων, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Ναντ με 2-1.
Ένα παιχνίδι που κρίθηκε από ένα γκολ που μπήκε στις καθυστερήσεις και ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί φάουλ στον Αμπουμπακάρ Καμαρά, το οποίο δεν δόθηκε ποτέ.
Οι πρωταθλητές αυτή την ώρα πραγματοποιούν στον Ρέντη την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Φράιμπουργκ και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε live streaming μέρος του προγράμματος.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Κάρλος Κορμπεράν θα ανακοινώσει την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τους Γερμανούς. Ενα ματς που θα πραγματοποιήσει σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού έχουν φύγει πάνω από 24.000 εισιτήρια.
Δείτε την προπόνηση του Ολυμπιακού:
- Αργεντινή: Η υπηρεσία αναπηρίας «πληρώνει» τις κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος της αδελφής του Μιλέι
- Κεντάκι: Εκτροχιασμός τρένου που μετέφερε χημικά
- Φως στο Τούνελ: Οι θεωρίες του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου για τη φονική πυρκαγιά
- Φως στο Τούνελ: «Πουλούσε το σπίτι χωρίς να του ανήκει» – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Ρωσία: Επιδρομή ουκρανικών drones σε λιμάνι και αγωγό αερίου στη Μαύρη Θάλασσα
- Περού: Τουλάχιστον 15 τραυματίες και πληροφορίες για νεκρό σε σύγκρουση τρένων καθ’ οδόν προς το Μάτσου Πίτσου