Mπορεί η εθνική μας ομάδα να αποκλείστηκε από την Γερμανία στα προημιτελικά του Eurobasket αλλά φαίνεται πως το μέλλον είναι λαμπρό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Έτσι ο Θοδωρής Παπαλουκάς με ανάρτησή του στο Instagram υποστήριξε πως τα καλύτερα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έρχονται.
Ταυτόχρονα προέτρεψε τα νέα παιδιά να μιμηθούν τους σημερινούς του ήρωες και να γραφτούν σε ακαδημίες ώστε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας, που γεμίσατε το ΟΑΚΑ 5 φορές τον Αύγουστο, που βγάλατε τα παιδιά – μικρά και μεγάλα – στις αλάνες για να σας μιμηθούν, γεμίσατε τις ακαδημίες. Τα καλύτερα έρχονται»
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.