Ο Χάρισον Φόρντ κρατάει για τελευταία φορά το μαστίγιο του «Indiana Jones» – Τίτλοι τέλους 40 μετά
Ο Χάρισον Φορντ δηλώνει πολύ περήφανος για την ταινία
Ο Χάρισον Φορντ εξέπληξε για άλλη μία φορά τους λάτρεις των ταινιών του με τη συμμετοχή του στη μεγαλύτερη εκδήλωση θαυμαστών της Disney – D23 Expo, στο Άναχαϊμ, στην Καλιφόρνια για να μιλήσει για τη νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Indiana Jones».
Αναφερόμενος στην πέμπτη ταινία της σειράς, ο 80χρονος ηθοποιός, που υποδύεται τον εμβληματικό ρόλο από το 1981, όταν πρωταγωνίστησε στο πρώτο φιλμ «Indiana Jones», «Raiders of the Lost Ark» (Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού), είπε ότι είναι πολύ περήφανος επειδή είναι φανταστική και δάκρυσε στη σκηνή μετά την προβολή του τρέιλερ.
«Αυτές οι ταινίες έχουν να κάνουν με μυστήριο και περιπέτεια, αλλά και με την ψυχή, και είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχουμε μία ανθρώπινη ιστορία να αφηγηθούμε καθώς και μία ταινία που θα σας συγκλονίσει», πρόσθεσε ο Φορντ σημειώνοντας ότι το Indiana Jones 5 «θα είναι το τελευταίο» στο οποίο εμφανίζεται.
Ενώ δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση του τίτλου της ταινίας, η πρωτοεμφανιζόμενη στην κινηματογραφική σειρά Φίμπι Γουόλερ Μπριτζ ανέβηκε μαζί με τον Φορντ στη σκηνή, αποκαλύπτοντας ότι πέρασε την καλύτερη περίοδο της ζωής της στα γυρίσματα. «Το να ακολουθείς αυτόν τον άντρα είναι κουραστικό», τόνισε αναφερόμενη στον θρυλικό συμπρωταγωνιστή της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλκοτέστ και για τα πατίνια
- Έρχονται αυξήσεις άνω του 10% στα ασφάλιστρα υγείας
- Η βιομηχανία του «σκοτεινού τουρισμού»: Γιατί οι νέοι επισκέπτονται τόπους καταστροφής;
- Σχέσεις: Από πότε το dating έχει γίνει τόσο πολύ δύσκολο;
- Από τους δασμούς μέχρι τα Labubu, το 2025 ήταν μία… ιδιαίτερη χρονιά για τη παγκόσμια οικονομία
- Miriam Rodríguez: Η μητέρα που κυνήγησε τους δολοφόνους της κόρης της – Και το πλήρωσε με τη ζωή τη






