
Ρούλα Πισπιρίγκου: Εισαγγελική πρόταση παραπομπής σε δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας
Με γρήγορους ρυθμούς... τρέχει και η δεύτερη ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένα και της Ίριδας
Το δρόμο που οδηγεί την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τα βαριά κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με θύμα την πρωτότοκη κόρη της, Τζωρτζίνα, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού, έδειξε σήμερα με πρόταση του προς το δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας πρωτοδικών Γιώργος Νούλης.
Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγείται και την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης για την κατηγορούμενη η οποία παραμένει στις φυλακές του Κορυδαλλού.
Διαβάστε επίσης: Οργισμένη ανακοίνωση Κούγια για την Πισπιρίγκου – «Όλα είναι ψέματα…»
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έκδοση του βουλεύματος από το δικαστικό συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν οριστικά για την παραπομπή ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο εδώλιο.
«Τρέχει» η υπόθεση για Μαλένα – Ίριδα
Και ενώ η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε ώριμο δικονομικό στάδιο, με γρήγορους ρυθμούς… τρέχει και η δεύτερη ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένα και της Ίριδας.
Σύντομα και σε αυτή την υπόθεση η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί και για αυτές τις κακουργηματικές πράξεις που της αποδίδονται και φέρεται να έχει τελέσει σε βάρος των ίδιων της των παιδιών.
Διαβάστε επίσης: Μήνυση Κούγια για διαρροή των καταθέσεων στην υπόθεση Πισπιρίγκου
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ


