Γνωστή έγινε η τελική δωδεκάδα της Ισπανίας για το Ευρωμπάσκετ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της φούρια ρόχας, Σέρτζιο Σκαριόλο αποκάλυψε τα ονόματα που αποτελούν την σύνθεση των Ισπανών, με τον Ουσμάν Γκαρούμπα να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά.
Εκτός έμειναν την ύστατη ώρα ο γκαρντ της Ουλμ Χουάν Νούνιεθ και ο σέντερ της Τενερίφης Φραν Γκέρα. Υπενθυμίζεται πως εκτός λόγω τραυματισμών τέθηκαν οι Γιουλ, Ρούμπιο και Κλαβέρ.
Ένα σφύριγμα στο τελευταίο ματς της Χάποελ Τελ Αβίβ, έβγαλε τον Δημήτρη Ιτούδη από τα ρούχα του, με τον Έλληνα τεχνικό να ορμάει στους διαιτητές και τον πάγκο της ομάδας του να προσπαθεί να τον συγκρατήσει με νύχια και με δόντια.
Τα πάντα έκανε ο Μπάμπης Κωστούλας στο 2-0 της Μπράιτον επί της Μπέρνλι, «γεμίζοντας» τη στατιστική του στο πρώτο ματς που φόρεσε φανέλα βασικού στην Premier League.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε ένα ακόμη χατ τρικ συνεχίζοντας της μοναδικές παραστάσεις του με τη φανέλα της Μπενφίκα και ο πορτογαλικός Τύπος έχει... ξεμείνει από αποθεωτικά σχόλια για τον Έλληνα επιθετικό.
Τρία ματς περιλαμβάνει το «μενού» της Κυριακής που ολοκληρώνει την 13η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με το σημαντικότερο να διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο όπου ο Άρης Betsson υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός.