Σερβία και Ελλάδα συγκρούονται στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ένα μεγάλο παιχνίδι που είναι ιδιαίτερα κομβικό ειδικά για τους γηπεδούχους.
Στην πρώτη σειρά της κατάμεστης «Stark Arena» βρίσκονται και παρακολουθούν το ματς οι Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Νόβακ Τζόκοβιτς που ελπίζουν βέβαια σε νίκη για την ομάδα της χώρας τους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.