Δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Δήμο Αμαρουσίου
Ολοκληρώθηκε ο ανοιχτός διαγωνισμός για το έργο κατασκευής Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου Ευρώ.
Ο Δήμος Αμαρουσίου πρόκειται άμεσα να προβεί στη σύναψη εργολαβικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Ανέγερση προσθήκης κατ΄επέκταση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, για την δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων» σε συνέχεια ολοκλήρωσης του σχετικού ανοιχτού διαγωνισμού και έγκρισης του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
To έργο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και αφορά στην ανέγερση ενός νέου διώροφου κτιρίου, κατάλληλου να στεγάσει μία Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων που αποτελεί τον πυρήνα του έργου, καθώς και επιπλέον αίθουσες διδασκαλίας και βοηθητικούς χώρους και προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός προθεσμίας δώδεκα (12) μηνών σύμφωνα με τη διακήρυξη και τα συμβατικά τεύχη.
Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρει για το θέμα αυτό: « Σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα, οι Μαρουσιώτες θα έχουν στη διάθεσή τους έναν καινοτόμο πολυχώρο που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα της Παιδείας καθώς και των δράσεων και εκδηλώσεων στην πόλη μας».
- Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα – Η πρώτη εκτίμηση Κολυδά
- Συναυλία στο Αθήναιον Ωδείο εις μνήμην της Lubna Alyaan – Η έφηβη βιολονίστα που μαρτύρησε στη Γάζα
- Aνατροπή για την ΑΕΚ με Μάριν και Κοϊτά (1-2, vids)
- «Καταστροφικές πλημμύρες» απειλούν την Ουάσινγκτον – Ρεκόρ στο ύψος των υδάτων ποταμών [βίντεο]
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν
- LIVE: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός

