Δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Δήμο Αμαρουσίου
Ολοκληρώθηκε ο ανοιχτός διαγωνισμός για το έργο κατασκευής Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου Ευρώ.
Ο Δήμος Αμαρουσίου πρόκειται άμεσα να προβεί στη σύναψη εργολαβικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Ανέγερση προσθήκης κατ΄επέκταση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, για την δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων» σε συνέχεια ολοκλήρωσης του σχετικού ανοιχτού διαγωνισμού και έγκρισης του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
To έργο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και αφορά στην ανέγερση ενός νέου διώροφου κτιρίου, κατάλληλου να στεγάσει μία Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων που αποτελεί τον πυρήνα του έργου, καθώς και επιπλέον αίθουσες διδασκαλίας και βοηθητικούς χώρους και προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός προθεσμίας δώδεκα (12) μηνών σύμφωνα με τη διακήρυξη και τα συμβατικά τεύχη.
Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρει για το θέμα αυτό: « Σε ένα χρόνο περίπου από σήμερα, οι Μαρουσιώτες θα έχουν στη διάθεσή τους έναν καινοτόμο πολυχώρο που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα της Παιδείας καθώς και των δράσεων και εκδηλώσεων στην πόλη μας».
- myDATA: Τι πρέπει να ξέρουν οι επιχειρήσεις για πρόστιμα και υποχρεώσεις
- Τι πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε σε χαρτί στο σπίτι – Ένα «αναλογικό backup» δεν είναι οπισθοδρόμηση
- Όταν ένα Boeing σκέπασε τον ουρανό της Αθήνας – Νέο βίντεο ΑΙ για την πτήση που χαρακτηρίστηκε το «θαύμα της αεροπορίας»
- Ιταλία: Καθηγήτρια μαχαιρώθηκε στην είσοδο του σχολείου από 13χρονο μαθητή
- Μεγάλη η λίστα των κορυφαίων διεθνών της UEFA, ο Λανουά φέρνει λίγους και γνωστούς
- Καταστράφηκε το σπίτι του αείμνηστου Αμπάς Κιαροστάμι στην Τεχεράνη

