Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλλάζουν όψη τα σχολεία στο Μαλεβίζι

Αλλάζουν όψη τα σχολεία στο Μαλεβίζι

Σε νέο σχολικό περιβάλλον θα διεξαχθούν τα μαθήματα στα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου, τα οποία σχεδόν ολοκληρωτικά άλλαξαν λειτουργικά και αισθητικά, με την πολυχρωμία να κυριαρχεί.

Με ανακαινίσεις, συντηρήσεις, αποκαταστάσεις, αλλά και ενεργειακές αναβαθμίσεις, καθώς και λίφτινγκ σχολικών αυλών με επανασχεδιασμό και δημιουργία νέων αθλητικών χώρων εντός των σχολικών μονάδων, ο Δήμος Μαλεβιζίου επιδίωξε να δημιουργήσει ένα διαφορετικό σχολικό περιβάλλον.

«Υλοποιούμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης στα σχολεία. Ειδικά φέτος ξεκινήσαμε κι ένα γενναίο πρόγραμμα ανασχεδιασμού και ριζικών παρεμβάσεων σε αύλειους χώρους, που τους καθιστά λειτουργικούς και σύγχρονους, χρωματίζοντας τη ζωή και την καθημερινότητα των μαθητών μας.

Την ίδια ώρα οι πρώτες ενεργειακές αναβαθμίσεις υλοποιούνται συστηματικά, αλλάζοντας ολοκληρωτικά εικόνα και συνθήκες λειτουργίας στα σχολικά κτίρια», ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Με κάτι λιγότερο από ένα μήνα να έχει απομείνει για το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, πολλοί μαθητές του Μαλεβιζίου φέτος θα αντικρίσουν για πρώτη φορά χρώμα στις σχολικές αυλές, καθώς σε αρκετά σχολικά συγκροτήματα ανασχεδιάστηκαν και διαμορφώθηκαν νέα γήπεδα και αγωνιστικοί χώροι.

Χαρακτηριστικές είναι οι παρεμβάσεις που ολοκληρώθηκαν στους αύλειους χώρους του Γυμνασίου Γαζίου, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας, του Δημοτικού Σχολείου στο Πολύδροσο, αλλά και αυτές που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Γυμνάσιο και Λύκειο του Κρουσώνα, καθώς και στο Γυμνάσιο Τυλίσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρεμβάσεις έγιναν και στις αυλές των παλαιών Δημοτικών Σχολείων σε Κορφές και Λουτράκι, για να προσφέρουν διέξοδο ψυχαγωγίας στα παιδιά των οικισμών.

Την ίδια ώρα οι ενεργειακές αναβαθμίσεις των τριών πρώτων -σε σύνολο επτά- σχολικών συγκροτημάτων που ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει εντάξει στο ΕΣΠΑ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024