Σε γάμο φίλου του με τη νέα του σύντροφο ο Πικέ (pics)
Την απόφαση να μην… κρύβεται άλλο πήρε ο Ζεράρ Πικέ που έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο.
Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα με ανακοίνωσή τους έβαλαν τέλος στη σχέση τους πριν μερικούς μήνες και όπως φαίνεται θα μπουν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους.
Ο 35χρονος πάντως δεν είναι πλέον διατεθειμένος να κρατήσει τη νέα σχέση του κρυφή. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα και η σύντροφός του πήγαν σε γάμο στενού φίλου του Καταλανού άσου. Οι φήμες ότι είναι μαζί υπήρχαν από τον Ιούνιο, αλλά τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί.
Πλέον, όπως φαίνεται οι δυο τους δεν χρειάζεται να τηρούν τα προσχήματα, ειδικά μετά την κοινή τους παρουσία στον γάμο.
Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, ο διεθνής αμυντικός πιθανότατα γνώρισε την Κλάρα στην Kosmos, μια εταιρεία που ανήκει στον ίδιο και στην οποία η νεαρή εργάζεται στο γραφείο δημοσίων σχέσεων.
- Ναν ή Χέιζ-Ντέιβις: Τελικά ποιος παίρνει τα περισσότερα χρήματα;
- Δήμος Αθηναίων: Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηναίων
- «Απαράδεκτη συμπεριφορά»: Ο Άντριου αποκάλυπτε στον Επτσάιν εμπιστευτικές πληροφορίες Βρετανών αξιωματούχων;
- Βόλος: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε μαθητή – Στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο
- Η Ρωσία μπλοκάρει WhatsApp και Telegram για να προωθήσει το κρατικό app επικοινωνίας
- Μέσι: Η Ιντερ Μαϊάμι γίνεται η πιο πολύτιμη ομάδα του MLS

