Η Σάκκαρη προπονήθηκε με τη Σερένα (vids)
Η Ελληνίδα τενίστρια μοιράστηκε το κορτ του Arthur Ashe Stadium με την Αμερικανίδα, κάτοχο 23 Grand Slams.
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να μετράει πλέον αντίστροφα για το US Open (27/8 – 11/9).
Σήμερα, μάλιστα, η συμπατριώτισσά μας είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με την σπουδαία Σερένα Γουίλιαμς. Μια από τις πιο θρυλικές μορφές στην ιστορία του παγκόσμιου τένις. Η Μαρία μοιράστηκε το κορτ του Arthur Ashe Stadium με την Αμερικανίδα, κάτοχο 23 Grand Slams, η οποία μάλιστα θα αποσυρθεί μετά την ολοκλήρωση του US Open.
Υπενθυμίζουμε ότι η Σερένα Γουίλιαμς ήταν ο είδωλο της Μαρίας, όταν η Ελληνίδα τενίστρια ήταν μικρή. Η συμπατριώτισσά μας μάλιστα είχε αντιμετωπίσει στο US Open την Σερένα το 2020, στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου, με την Αμερικανίδα να παίρνει τη νίκη με 2-1 σετ.
Διαβάστε επίσης: «Σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Χασάν η Αλ Αχλί»
Μια προπόνηση που θα βοηθήσει πολύ την Μαρία ενόψει του US Open, του τέταρτου και τελευταίου Grand Slam της φετινής σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κλήρωση θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (25/8). Θεωρητικά μάλιστα η Σάκκαρη μπορεί να αντιμετωπίσει τη Σερένα από τον 1ο γύρο, αφού η Αμερικανίδα είναι useeded και η Μαία στο Νο.3.
Δείτε βίντεο από την κοινή τους προπόνηση:
Morning practice in Ashe for Serena Williams and Maria Sakkari. Bashing the ball up the throat of the court.
Rennae Stubbs on court with Serena and coach Eric Hechtman #USOpen pic.twitter.com/xqMm96Hd4o
— Nick McCarvel (@NickMcCarvel) August 23, 2022
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)
- Λεβερκούζεν – Νιουκάστλ 2-2: Ο Γκριμάλντο στο 88΄ έστειλε την Μπάγερ στους 9 βαθμούς πριν το Καραϊσκάκη (vid)
- Μπριζ – Άρσεναλ 0-3: Άνετοι, ωραίοι και 6Χ6 για τους Κανονιέρηδες (vid)
- Ντόρτμουντ – Μπόντο Γκλιμτ 2-2: Οι Νορβηγοί έριξαν «βόμβα» στη Γερμανία (vid)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή, γα την αρμάδα του Γκουαρντιόλα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442