Την τέταρτη θέση και στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου κατέλαβαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτηκαι Σοφία Μαλκογεώργου, κατά την 5η και τελευταία ημέρα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ρώμης.
Το ελληνικό δίδυμο συγκέντρωσε 88,4669 βαθμούς, χωρίς να καταφέρει να κατακτήσει ένα μετάλλιο, σε αυτό που πολύ πιθανά να ήταν ο «τελευταίος χορός» της Πλατανιώτη, τουλάχιστον σε διεθνές επίπεδο.
Το χρυσό μετάλλιο και σε αυτό το αγώνισμα πήρε η Ουκρανία, με τις αδελφές Μαρίνα και Βλαντισλάβα Αλεξίιβα να βαθμολογούνται με 92,8538. Ασημένιο μετάλλιο για την Αυστρία με τις Αννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή (91,9852β.) και χάλκινο για την Ιταλία με τις Λίντα Τσερούτι και Κοστάντζα Φέρο (90,3577β.).
Τα αποτελέσματα του τελικού στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου:
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
LIVE: Άπελντοορν – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την αναμέτρηση Άπελντοορν – Ολυμπιακός για τη ρεβάνς των «32» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει μία μεγάλη μεταγραφή από το NBA και όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται για τους Γιαμπουσέλε και Χέις Ντέιβις.