Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχτηκε τη Γουέστ Χαμ στο «City Ground», στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στην Premier League, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορούσε να λείπει.
Ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι, σε μία μέρα που είναι ιστορική για τον σύλλογο ο οποίος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από 23 ολόκληρα χρόνια.
Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στα επίσημα του γηπέδου βρίσκονται και ο Κούλης Δουρέκας με τον Κριστιάν Καρεμπέ ενώ το παιχνίδι παρακολουθεί και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.