Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεταγραφή – έκπληξη ο Ολυμπιακός – Εκλεισε Ελληνοαμερικανό από το NCAA!

Μεταγραφή – έκπληξη ο Ολυμπιακός – Εκλεισε Ελληνοαμερικανό από το NCAA!

Ο Ολυμπιακός υπέγραψε για δύο χρόνια τον Ελληνοαμερικανό Τζορτζ Πάπας, ο οποίος αγωνιζόταν στους Monmouth Hawks.

Από το πουθενά… μεταγραφικό για τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, με ανάρτηση φίλου του στα social media, ο Τζορτζ Πάπας, αποκάλυψε ότι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στους Ερυθρόλευκους, ξεκινώντας την επαγγελματική του σταδιοδρομία από την Ελλάδα! Κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα και από τους πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων. Αναλυτικά: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του George Papas. Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας».

Ο 24χρονος (15/04/1998) σμολ φόργουορντ (1.95 μ.) αποτελούσε παίκτη των Hawks του πανεπιστημίου Monmouth και στην 5η και τελευταία του χρονιά στο NCAA μέτρησε 14.9 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 0.5 μπλοκ σε συνολικά 34 αγώνες.

Ο ομογενής αθλητής είχε προταθεί σε αρκετές ομάδες της Basket League, οι οποίες εξέταζαν την περίπτωσή του, αλλά εν τέλει ο Ολυμπιακός τον έκανε δικό του, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του, να τον έχει στην προετοιμασία, αλλά χωρίς να είναι βέβαιο εάν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ ή θα επιλέξει να τον στείλει κάπου δανεικό. Κάτι που φαντάζει και το πλέον πιθανό.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πάπας φαίνεται πως είχε περάσει από τον Ολυμπιακό και τις ακαδημίες των Πειραιωτών πριν από αρκετά χρόνια. Σε ανάρτηση που ο ίδιος είχε κάνει πριν από 7,5 χρόνια στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, είχε βάλει δύο φωτογραφίες, η μία εκ των οποίων ήταν με τη φανέλα των ακαδημιών των Πειραιωτών και ένα κύπελλο στα χέρια του!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024