«Ασημένια» στο σκιφ ελαφρών βαρών του Ευρωπαϊκού η Ζωή Φίτσιου
Η Ζωή Φίτσιου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας, τερματίζοντας δεύτερη στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών.
Η Ζωή Φίτσιου τερμάτισε δεύτερη στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας που ολοκληρώνεται σήμερα (14/8) στο Μόναχο.
Η Ελληνίδα σκιφίστρια πέρασε τη γραμμή του φίνις σε χρόνο 08:09.21. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρουμάνα Ιονέλα Κόζμιουκ με 08:04.41, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κρέμασε στο στήθος η Ολλανδή Μαρτίνε Φελτχάις με 08:10.20.
Εκτός βάθρου έμειναν η Ιρλανδή Αόιφε Κάσεϊ (4η, 08:11.68), η Ιταλίδα Στεφανία Μπουτινιόν (5η, 08:16.62) και η Γερμανίδα Μαρί-Λουίζε Ντράγκε (6η, 08:24.81).
Αν και ήταν 4η στα πρώτα μέτρα της κούρσας, η Ζωή Φίτσιου με ντεμαράζ στο τέλος κατάφερε ν’ αφήσει στην 3η θέση την Ολλανδή Φελτχάις, την ώρα που η Ρουμάνα Κόζμιουκ είχε φύγει ξεκάθαρα μπροστά στην πρώτη θέση.
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Σαχτάρ Ντόνετσκ
- LIVE: Στρασβούργο – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Ρίτας – Τενερίφη 87-69: Οι Λιθουανοί έκαναν… πάρτι και προκρίθηκαν στον τελικό του BCL
- LIVE: Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ
- LIVE: Φράιμπουργκ – Μπράγκα
- LIVE: Μάλαγα – ΑΕΚ
- Ρεάλ: Το παρασκήνιο για τον «χοντρό» καυγά Τσουαμενί – Βαλβέρδε που «έστειλε» στο νοσοκομείο τον Ουρουγουανό
- Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ δίνει Ιωαννίδη-Βαγιαννίδη με δανεισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442