Ζέτα Δούκα: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση που μας άφησε άφωνους
Αγνώριστη η ηθοποιός!
Ιδιαίτερο είναι το φετινό καλοκαίρι για τη Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός έκανε λιγοστές διακοπές με την οικογένειά της στην Κύθνο και στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις τρέχουν.
Η ηθοποιός, που βρίσκεται εδώ και καιρό σε δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Άγρια Γη», όπου και θα υποδυθεί μία αδίστακτη πλούσια γαιοκτήμονα.
- Διαβάστε επίσης: Τρυφερές αγκαλιές για την Ζέτα Δούκα – «Η αγάπη θέλει…»
Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και για τις ανάγκες του ρόλου της αναγκάστηκε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.
Συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε το ξανθό και τα έβαψε καστανά.
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram. Πόσταρε backstage φωτογραφίες και στη λεζάντα έγραψε:
«Έχει επαληθευτεί
Η μικρή Όλγα Γρίβα εκπαιδεύεται.
Κάπως έτσι άρχισαν όλα, πριν πολλά χρόνια στην ‘Άγρια Γη’».
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

Ο ρόλος που θα υποδυθεί
Η Ζέτα Δούκα στην «Άγρια Γη» θα υποδυθεί την Όλγα Γρίβα και αναμένεται να αναστατώσει τις ζωές των υπόλοιπων ηρώων και να υπηρετήσει τα δικά της συμφέροντα.
Η περιουσία της δημιουργήθηκε αρπάζοντας την περιουσία μίας άλλης οικογένειας η οποία επιστρέφει για να την εκδικηθεί.
Ο Στέφανος Μιχαήλ θα υποδυθεί τον Άρη και θα γίνει ο μεγάλος εχθρός της, αφού διεκδικεί αυτά που του στέρησε και θα αντιμετωπίσει μεγάλο κίνδυνο από εκείνη, όταν ερωτευτεί την κόρη της.
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Μεγάλης Δευτέρας
- Πέντε εγκαυματίες στο νοσοκομείο της Χίου – Φέρεται να κατασκεύαζαν ρουκέτες για το βράδυ της Ανάστασης
- Ακόμα και ο καφές θέλει το σωστό timing
- Πετρέλαιο κίνησης: Σε ετοιμότητα και η Ελλάδα για πιθανές ελλείψεις
- Συνεχίζεται η διαδικασία των νομιμοποιήσεων στη δίκη των Τεμπών – Στις 9 ξεκινά η συνεδρίαση
- Συνταγές: Δύο γλυκές λιχουδιές για αυτές τις μέρες
- Τουλάχιστον 13 νεκροί από αεροπορικά πλήγματα στην Τεχεράνη – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, δύο νεκροί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)




















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [05.04 – 11.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER-copy-16-315x220.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442