Εγκαινιάστηκαν οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Λαμιέων
Στο Λυχνό Υπάτης του Δήμου Λαμιέων, παραδόθηκε επίσημα μια νέα κοιτίδα αθλητισμού.
Πήρε «σάρκα και οστά», στο Λυχνό Υπάτης του Δήμου Λαμιέων, το νέο αθλητικό Κέντρο πολλαπλών χρήσεων, μέσα στο καταπράσινο τοπίο της Οίτης.
Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, όπου μαζί με τον Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο, έκοψαν την καθιερωμένη κορδέλα.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι ο νέος αθλητικός πολυχώρος «δημιουργήθηκε για τα παιδιά, αλλά και για όσους αισθάνονται παιδιά και εξήρε για άλλη μία φορά την συνεργασία και την ενότητα μεταξύ των φορέων και των πολιτών, ενότητα η οποία γεννά καλά έργα που ωφελούν τον λαό».
Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι το νέο Αθλητικό Κέντρο Λυχνού αποτελεί το νέο «κύτταρο» για τη νεολαία και όχι μόνο με γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ αλλά και άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων τονίζοντας ότι για την παρούσα Δημοτική Αρχή η δημιουργία αθλητικών υποδομών ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία, αποτελεί όραμα και όχι ανάγκη.
- Μπιλ Γκέιτς για AI: Γιατί κάποιες εταιρείες θα αξίζουν λιγότερο στο μέλλον
- Η δικαιοσύνη στο Καζακστάν και…. οι Γερμανοί ξανάρχονται
- Ελεγκτικό Συνέδριο: Στο μικροσκόπιο του δημόσια έργα… μιας χρήσης – Το μωσαϊκό των αστοχιών
- Τίνος είσαι εσύ; Η Φραντσέσκα Σκορσέζε δεν ντρέπεται να πει ότι βρήκε δουλειά χάρη στο διάσημο επίθετό της
- «Οι πραγματικοί αγρότες έχουν μείνει απλήρωτοι»: Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης στο φόντο των κινητοποιήσεων
- Ταμείο Ανάκαμψης: Ψαλίδι σε 135 έργα του «Ελλάδα 2.0» – Ολόκληρη η λίστα




