Λουόμενη άφησε άφωνη δημοσιογράφο: «Καταπληκτική θάλασσα, αλλά…»
Δείτε το βίντεο...
Την ευκαιρία να κάνει… τα παράπονά της για τις τουαλέτες στην παραλία του Αλίμου, βρήκε μια μία κυρία, όταν αντίκρυσε τη δημοσιογράφου που της ζητούσε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα.
Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στην παραλία του Αλίμου, όταν πλησίασε τη συγκεκριμένη γυναίκα. Εκείνη βλέποντας την κάμερα, αποφάσισε να… βγάλει τα παράπονά της.
- Διαβάστε επίσης: Ταλαιπωρημένος νεαρός… κράζει τα πλοία που φεύγουν νωρίς – «Δεν μπορούμε να ξυπνήσουμε»
«Πολλά χρόνια έρχομαι, περνάω πάρα πολύ καλά. Η θάλασσα είναι πολύ ωραία. Έρχομαι χειμώνα-καλοκαίρι, αλλά τώρα το πολύ καλοκαίρι δεν καθαρίζουν τις τουαλέτες» είπε χαρακτηριστικά.
Όπως ήταν αναμενόμενο η δηλώσεις της αυτές άφησαν άφωνη τη δημοσιογράφο.
Δείτε το απόσπασμα (μετά το 3:25)
- Γυμναστική express: Η ρουτίνα των 5 λεπτών που δίνει ενέργεια όλη τη μέρα
- Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις – Τοπικές βροχές στην Κρήτη
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
- Σχέσεις: Κρύο καιρός για δύο, αλλά προσοχή στην επιστροφή στον πρώην
- O χάρτης των νέων μισθών από το 2026
- Μεταξύ πραξικοπημάτων, ξένων πατρώνων και τζιχαντιστών – Το Σαχέλ ως νέο παγκόσμιο επίκεντρο της τρομοκρατίας






