Νότιγχαμ: Δικός της και ο Ορέλ Μανγκαλά
Ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι και με τη… βούλα ο 24χρονος βέλγος μέσος Ορέλ Μανγκαλά
Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της Premier League.
Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη «φουλάρει» τη στελέχωση του ρόστερ της, με σκοπό να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στην πρώτη της παρουσία έπειτα από 23 χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.
Τελευταίο «χτύπημα» για τη Φόρεστ, ο Ορέλ Μανγκαλά από τη Στουτγκάρδη, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του 25χρονου μέσου έναντι 13 εκατ. ευρώ.
Ο Μανγκαλά έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας (δεν αναφέρεται η ακριβής διάρκειά του στην ανακοίνωση), αφήνοντας έτσι το γερμανικό σύλλογο έπειτα από 109 εμφανίσεις, 3 γκολ και 10 ασίστ.
Welcome to Nottingham Forest, Orel Mangala. ❤️
— Nottingham Forest FC (@NFFC) July 31, 2022
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
- LIVE: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ
- Οργή Καραπαπά για διαρροές ορισμών: «Να παραιτηθεί η ΚΕΔ και όλη η ΕΠΟ» – pics
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα κόντρα στην Μπαρτσελόνα – Μέσα ο Γκραντ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442