Λάρισα: 53χρονος αυτοκτόνησε πηδώντας από την ταράτσα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου
Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.
Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του ένας 53χρονος στις 6:20 σήμερα το πρωί, όταν ανέβηκε στην ταράτσα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου νοσηλευόταν από χθες και έπεσε στο κενό.
Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.
Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος Γ.Μ., πρώην τοπικός σύμβουλος Δήμου της ευρύτερης περιοχής Πτελεού, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, νοσηλευόταν από χθες στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και στις 6.20 σήμερα το πρωί βγήκε από τον θάλαμο, χωρίς να γίνει αντιληπτός, ανέβηκε στην ταράτσα της πτέρυγας όπου νοσηλευόταν και πήδηξε στο κενό, από ύψος 12 μέτρων περίπου.
Με την αυτοκτονία ασχολείται το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, που δεν βρήκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο αυτόχειρας προέβη στην πράξη του.
Πηγή: magnesianews
- Κίνα: Ζητά από τα διυλιστήριά της να αναστείλουν εξαγωγές καυσίμων εν μέσω του πολέμου στο Ιράν
- Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για την επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο
- Ξεκίνησε η πρώτη Σχολή Γονέων από τον Δήμο Πειραιά και το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού
- Scope: Ελλάδα και Κύπρος μεταξύ των πιο ευάλωτων στην άνοδο των τιμών ενέργειας
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ απέσυρε 47.635 αρχεία — ανάμεσά τους και καταγγελίες για τον Τραμπ
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν


