Αντζαράκης: Μετά από μια κουραστική μέρα γύρισα σπίτι, όπως κι αν είσαι βιαστής ανηλίκων
«Ααχ, μετά από μία δύσκολη κουραστική μέρα, επιτέλους γύρισα σπίτι μου. Όπως συμβαίνει δηλαδή κι αν είσαι ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων».
Την απόφαση για αναστολή ποινής του ενόχου για δύο βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, σχολιάζει καυστικά ο stand up comedian Διονύσης Ατζαράκης.
Με βίντεο που ανήρτησε στο Instagram ο γνωστός κωμικός στηλιτεύει την απόφαση της Δικαιοσύνης να βρίσκεται -έστω και προσωρινά- εκτός φυλακής κάποιος που έχει κριθεί ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων.
«Ααχ, μετά από μία δύσκολη κουραστική μέρα, επιτέλους γύρισα σπίτι μου. Όπως συμβαίνει δηλαδή κι αν είσαι ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων» καταγράφεται να λέει ο ίδιος στο σύντομο βίντεο.
- Αντώνης Κοκορίκος: Πέθανε ο δημοσιογράφος
- «Ενδιαφέρεται για τον Γουέσλεϊ της Αλ Νασρ ο ΠΑΟΚ»
- ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η λογοκρισία του δημάρχου Φλώρινας στην Banda Entopica
- Κίνα: Κυρώσεις σε αμερικάνικες εταιρείες άμυνας λόγω πωλήσεων όπλων στην Ταϊβάν
- Σάκοτα: «Φορμαρισμένος ο Άρης, χρειάζεται προσοχή το παιχνίδι»
- Κυβέρνηση που φάσκει και αντιφάσκει στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ



