Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντίβοκ Οριγκί ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ και υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με τους πρωταθλητές Ιταλίας.
Παίκτης της Μίλαν είναι κι επίσημα ο Ντίβοκ Οριγκί. Ο 27χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.
Ο Βέλγος φορ είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τη Μίλαν η οποία ανακοίνωσε πλέον και επίσημα τη μεταγραφή προσθέτοντας μία πολύ δυνατή λύση στην επιθετική της γραμμή.
Με τη Λίβερπουλ ο Οριγκί αγωνίστηκε 175 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και μέτρησε 41 γκολ και 18 ασίστ, αποτελώντας μία λύση για το ροτέισον του Γιούργκεν Κλοπ.
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.