Το όνομα του Αρτούρας Γκουντάιτιςβρίσκεται πολύ ψηλά στο μπλοκάκι του Ράντονιτς για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Παναθηναϊκός… γλυκοκοιτάζει τον ύψους 2.08μ. σέντερ για παρτενέρ του Γιώργου Παπαγιάννη, με τον προπονητή της εθνικής Λιθουανίας, Κάζις Μακσβίτις, να μιλάει για τον μεταγραφικό στόχο των «πρασίνων».
Ο κόουτς των Λιθουανών αναφέρθηκε στον Αρτούρας Γκουντάιτις, υπογραμμίζοντας πως δε θα δώσει το παρών στο Eurobasket. «Ο Γκουντάιτις είπε ότι θέλει να επανέλθει σε φόρμα, να ξεκουραστεί και να θεραπεύσει τα τραύματά του. Είπε ότι έρχεται μια νέα γενιά, μου ζήτησε να περάσει αυτό το καλοκαίρι και να ξεκουραστεί».
Ο έμπειρος σέντερ μετράει 144 παιχνίδια στην Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 8.9 πόντους και 4.9 ριμπάουντ, ενώ σουτάρει με ποσοστό 61% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα και 72% στις βολές.
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.