Aυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Snik και του Light μετά τo άγριο επεισόδιο στα MAD
Δηλώσεις που ρίχνουν λάδι στη φωτιά
Οι δύο τράπερς, Snik και Light αμαύρωσαν τα MAD VMA και ανάγκασαν τους διοργανωτές να τους ζητούν να φύγουν.
Θυμό και οργή στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στο μουσικό κοινό έχει προκαλέσει ο άγριος καβγάς μεταξύ του Snik και του Light εν μέσω των μουσικών βραβείων του MAD και συγκεκριμένα την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου ετοιμαζόταν να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου.
Ο Θανάσης Πασάς βρέθηκε στον χώρο των backstage και συνομίλησε και με τους δύο.
«Θέλω να ζητήσω μία συγνώμη σε όλο τον κόσμο που ήταν στα βραβεία, που ήρθαν σε μια γιορτή μουσικής για να διασκεδάσουν» δήλωσε o LIght στον Θανάση Πασά μετά το τέλος των απονομών.
Συνέχισε δηλώνοντας πως το συμβάν δεν ήταν ωραίο, αλλά ο ίδιος έχει μάθει από μικρός να αμύνεται όταν κάποιος του επιτίθεται.
«Τα υπόλοιπα θα τα πω στα social media, στα τραγούδια μου, ίσως και να μην τα πω ποτέ» συμπλήρωσε.
Ο Snik στη δική του δήλωση μετά το συμβάν ήταν πιο λιτός δηλώνοντας απλά πως «δεν ξέρει, δεν ήταν αυτός».
Όσα δήλωσε πριν την έναρξη των βραβείων
«Η σχέση μου με τα βραβεία είναι δούναι και λαβείν» δήλωσε ο Light ερωτώμενος για τον αν παίρνει εκείνος κάτι από τα βραβεία ή απλώς δίνει.
Αναφορικά με τις αιχμηρές δηλώσεις του κατά καιρούς, που έχουν κριθεί ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά πως η καλλιτεχνική κοινότητα εθελοτυφλεί και «δεν κοιτάει την καμπούρα της».
Στην ερώτηση ποια συμβουλή δίνει στα νέα παιδιά, απαντά πως ο ίδιος ποτέ δεν «έσπρωξε μέσω της μουσικής του κάποιον να κάνει πράγματα που χρειάστηκαν να κάνει ο ίδιος».
«Εγώ διηγούμαι τη δική μου ιστορία ζωής. Να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αυθεντικός και να μην κάνεις πράγματα που δεν χρειάζεται να κάνεις» προσέθεσε.
- Ιωνία – Ολυμπιακός 42-76: Επιβλητικές οι ερυθρόλευκες, με «τριπλέτα φωτιά»
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης
- Συγκλονιστική μαρτυρία για το ναυάγιο στη Χίο – «Οι άνθρωποι λες και ήταν από πολύνεκρο τροχαίο»
- Η αγάπη του Καρόλου Ντίκενς για τη Μαίρη Χόγκαρθ, την αδελφή της συζύγου του
- Το ηχηρό μήνυμα κατά της ICE από σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες


