Από τέσσερις ιστιοπλόους, θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ιστιοπλοΐα στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Οράν της Αλγερίας από 25 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα, θα αγωνισθούν, η Μαρία Βλάχου του Ν.Ο Αμφιθέας στα ILCA 6, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου του Ν.Ο Βουλιαγμένης στα ILCA 7, η Δανάη Ποντίφηξ του Ν.Ο. Βουλιαγμένης στα IQFOIL γυναικών και ο Λεωνίδας Τσορτανίδης του Ν.Ο. Άνδρου στα IQFOIL ανδρών.
Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Τάκης Νικηφορίδης και συνοδός προπονητής ο Πάχος Παπαστεφάνου.
Οι Ελληνες ιστιοπλόοι, θα αναχωρήσουν για την Αλγερία την Πέμπτη 23 Ιουνίου και θα επιστρέψουν την Πέμπτη 7 Ιουλίου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».