Την Παρασκευή (24/6) θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Λίγκα.
Μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, απ’ όπου και θα προκύψει ο νέος πρόεδρος. Θυμίζουμε πως μοναδικός υποψήφιος και φαβορί είναι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου της Λαμίας.
Τα θέματα που θα συζητηθούν, όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια Αρχή, είναι τα εξής:
1/ Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. και διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ.
2/ Σύναψη ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου (και λοιπών συνοδευτικών συμβάσεων) για τους ποδοσφαιριστές και λοιπά πρόσωπα για τις αγωνιστικές περιόδους 2022-23 και 2023-24.
3/ Θέματα ηλεκτρονικού εισιτηρίου – παράταση ισχύος της αρμοδιότητας διαχείρισης του Κεντρικού Ηλεκτρονικού Συστήματος Εισιτηρίων (άρθρο 41Γ παρ. 6.β. του Ν.2725/1999) από το Συνεταιρισμό.
4/ Εισήγηση προς την ΕΠΟ περί τροποποίησης των άρθρων 26-30 του Κώδικα Δεοντολογίας.
5/ Θέματα κλήρωσης πρωταθλήματος Super League 1 αγ. περιόδου 2022-23.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι παίκτες που φιγουράρουν στην 10άδα των σημαντικότερων στατιστικών κατηγοριών μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Euroleague. Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ, Κεντρικ Ναν, αλλά και Μάικ Τζέιμς φιγουράρουν στις περισσότερες.
Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μονακό για τα play-in αναφέροντας πως δεν έχουν σημασία όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον.