Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη νέα σεζόν ουσιαστικά τη Δευτέρα, με τα τεστ των ποδοσφαιριστών και την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων.
Οι Πράσινοι έχουν προχωρήσει ήδη σε δύο μεταγραφές, με τους Λοντίγκιν και Γκάνεα να βρίσκονται κανονικά στην «πρώτη», όμως το Τριφύλλι δε σκοπεύει να σταματήσει εδώ τις κινήσεις του.
Ήδη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχωρά το μεταγραφικό του σχεδιασμό και πλέον ο Παναθηναϊκός κοιτάζει στην αγορά για χαφ και εξτρέμ.
Ο σέρβος τεχνικός, από την πλευρά του, θέλει είτε έτσι είτε αλλιώς να έχει στη διάθεσή του και τους δύο παίκτες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου στην Αυστρία.
Προς το παρόν, με εξαίρεση την περίπτωση του Μπλάνκο, που ενδιαφέρει τους Πράσινους, αλλά είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να αποκτηθεί, δεν έχει γραφτεί τίποτα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών