Σπάτα: Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στα όρια του Ζωολογικού Πάρκου
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα τη νύχτα, σήμερα Δευτέρα, σε περιφραγμένο χώρο δίπλα στο Ζωολογικό Πάρκο των Σπάτων, και για την κατάσβεση της οποίας κινητοποιήθηκε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής.
Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 02.30 σήμερα Δευτέρα σε χώρο με καλάμια, βλάστηση και περιττώματα ζώων, ο οποίος συνορεύει με το Ζωολογικό Πάρκο (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Ισχυρή δύναμη
Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, με 19 πυροσβέστες και 8 οχήματα καθώς και εθελοντές πυροσβέστες.
Υπό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στον υπαίθριο περιφραγμένο χώρο στα Σπάτα Αττικής.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 20, 2022
Δεν προκλήθηκαν προβλήματα στο Πάρκο καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν μάχη για να αποτρέψουν την επέκταση της πυρκαγιάς και για να την οριοθετήσουν εντός του περιφραγμένου χώρου στον οποίο εκδηλώθηκε.
- Νότιο Σουδάν: Πετρελαϊκό κοίτασμα-κλειδί επανεκκινεί τις δραστηριότητές του
- Αργεντινή: Η υπηρεσία αναπηρίας «πληρώνει» τις κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος της αδελφής του Μιλέι
- Κεντάκι: Εκτροχιασμός τρένου που μετέφερε χημικά
- Φως στο Τούνελ: Οι θεωρίες του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου για τη φονική πυρκαγιά
- Φως στο Τούνελ: «Πουλούσε το σπίτι χωρίς να του ανήκει» – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Ρωσία: Επιδρομή ουκρανικών drones σε λιμάνι και αγωγό αερίου στη Μαύρη Θάλασσα

