Νίκος Κυπουργός: Τα Κυπο-Θεατρικά στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
Μέσα από απρόσμενες συναντήσεις, εκλεκτοί προσκεκλημένοι θα αποκαλύψουν τα πολλά πρόσωπα της μακρόχρονης πορείας του, μέσα από αγαπημένα, αλλά και άγνωστα τραγούδια του.
Μια ατμοσφαιρική βραδιά, αφιερωμένη στο πολύπλευρο έργο του Νίκου Κυπουργού για το θέατρο, που εκτείνεται από το Αρχαίο Δράμα ως το μιούζικαλ, θα πραγματοποιηθεί στο ατμοσφαιρικό Μικρό Θέατρο Επιδαύρου, το Σάββατο 9 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.
Η έντονη ενασχόληση με του Νίκου Κυπουργού με το θέατρο ξεκινά στα τέλη της δεκαετίας του 70 και συνεχίζεται ως σήμερα.
Μεταξύ των δεκάδων συνεργασιών του, δούλεψε για το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ, το Θέατρο Τέχνης, το Εμπρός, το Αμφιθέατρο, το Θέατρο του Νότου, το Αμόρε και πολλά άλλα.
.
Ο Γιάννης Διονυσίου, ο Χρήστος Θηβαίος, η Μαρία Κατριβέση, ο Δημήτρης Πακσόγλου, η Μαρίνα Σάττι με την Ερασμία Μαρκίδη και την Έλενα Παπαδημητρίου.
Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Κυπουργός
Τραγουδούν:
Γιάννης Διονυσίου, Χρήστος Θηβαίος, Μαρία Κατριβέση, Δημήτρης Πακσόγλου, Μαρίνα Σάττι με την Ερασμία Μαρκίδη και την Έλενα Παπαδημητρίου
Μουσικοί:
Μαρίνος Γαλατσινός κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλάουτο, Μιχάλης Καλκάνης κοντραμπάσο, Σταύρος Λάντσιας πιάνο, κρουστά, Τάσος Μισυρλής βιολοντσέλο, Μιλτιάδης Παπαστάμου βιολί
Ηχοληψία: Γιώργος Καρυώτης
Εκτέλεση παραγωγής Cricos Events
Έναρξη: 21:30
Προπώληση: viva.gr
Εισιτήρια: 5-25 ευρώ.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πέθανε η ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εμείς φάγαμε λάσπη στην τηλεόραση, 3 γυναίκες τράβηξαν τα πάνδεινα στο δικαστήριο»
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- ΝΔ: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του στελέχους του κόμματος Μιχάλη Λεκάκου




