Η Γιουβέντους έχει… στοχεύσει στην απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία, με την διοίκηση των «μπιανκονέρι» να καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Αργεντινό εξτρέμ.
Ο Άνχελ Ντι Μαρία αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ήδη η Γιιουβέντους έχει εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον της, για να τον κάνει δικό της.
Ο Αργεντινός άσος έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και ήδη η «Μεγάλη Κυριά» έκανε την κίνησή της για να τον αποκτήσει. Μάλιστα για να δείξει πόσο θέλει να τον ντύσει στα χρώματά της βελτίωσε την αρχική προσφορά της, με σκοπό να δελεάσει τον Ντι Μαρία.
Ακόμα ο παίκτης δεν έχει δώσει απάντηση στην Γιούβε, με τον Αλέγκρι να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του για την ερχόμενη σεζόν.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η Ρεάλ κόλλησε στην Παμπλόνα, η Οσασούνα τη νίκησε με 2-1 και πλέον η Μπαρτσελόνα που υποδέχεται τη Λεβάντε την Κυριακή (22/2) έχει την ευκαιρία να περάσει ξανά στην κορυφή!