Παρά τη «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε η Αγγλία στην Ιταλία για το Nations League, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Υπάρχουν πράγματα που είχαμε κάνει πολύ καλά με την Γερμανία και πράγματα που έπρεπε να βελτιώσουμε. Και βελτιωθήκαμε πολύ. Καταφέρνοντας να περάσουμε την μπάλα μέσα από την πίεση του αντιπάλου στην μεσαία γραμμή, ήμαστα πολύ καλύτεροι. Είχαμε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες και έπρεπε να είχαμε σκοράρει, αλλά μας έλειπε η αποτελεσματικότητα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.
Είμαι ικανοποιημένος από την συνολική απόδοση και την ατομική εικόνα των παικτών που ήθελα να δω. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όταν πιέζουμε, όπως και στο δεύτερο ημίχρονο που κυριαρχούσαμε σε μεγάλο βαθμό, δεν είχαμε το κοινό να μας πιέσει και αυτό κάνει μεγάλη διαφορά.
Καταφέραμε να περάσουμε την μπάλα στους επιθετικούς μας, που είχαν όλοι την ευκαιρία τους, γιατί ξέρουμε σε ποια περίοδο της σεζόν βρισκόμαστε. Αλλά μας λείπει αυτό το μικρό πλεονέκτημα μπροστά στο αντίπαλο τέρμα».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το Madison Square Garden και η ιστορική «δίψα» των Νικς αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τον Greek Freak, σε ένα καλοκαίρι που προμηνύεται καθοριστικό για το μέλλον του
LIVE: Μπράγκα – Μπέτις. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Μπέτις για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Την πρόκρισή της στην τελική φάση του World Cup εξασφάλισε η Εθνική πόλο των ανδρών, καθώς με 7 γκολ του Αργυρόπουλου νίκησε με 14-11 την Ολλανδίας στο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολης,