Μία μέρα μετά το «αντίο» του στον ΠΑΟΚ, ο Χοσέ Κρέσπο ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ισπανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με την ομάδα της Κύπρου και ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του μετά από έξι χρόνια στον Δικέφαλο.
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή José Ángel Crespo Rincón. Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2024.
Ο José Ángel Crespo, έχει μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αγωνίστηκε σε Primera Division, Serie A, Premier League ενώ τα τελευταία 6 χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Καλωσορίζουμε τον Crespo, στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ομάδα μας».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Την πρόκρισή της στην τελική φάση του World Cup εξασφάλισε η Εθνική πόλο των ανδρών, καθώς με 7 γκολ του Αργυρόπουλου νίκησε με 14-11 την Ολλανδίας στο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολης,
Μεγάλες ουρές έξω από το Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου για το τελευταίο αντίο στον θρυλικό προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου. Η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα.