Εποχή Φρανκ Κράμερ στη Σάλκε. Ο 50χρονος Γερμανός τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα αποτελέσει τον διάδοχο του Μάικ Μπίσκενς, ο οποίος κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα ξανά στα σαλόνια της Budesliga.
Μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, ο Κράμερ εργαζόταν στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Κατά το παρελθόν έχει δουλέψει στις Χόφενχαϊμ, Φορτούνα Ντίσελντορφ και Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ στην τελευταία συνυπήρξε με τον νυν αθλητικό διευθυντή της Σάλκε, Ρούβεν Σρέντερ.
Ο Φραν Κράμερ θα κοιτάξει να δημιουργήσει ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα εξασφαλίσει άνετα την παραμονή και την νέα χρονιά στην πρώτη κατηγορία.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ακριβά πλήρωσαν Παναθηναϊκός και Ματίας Λεσόρ όσα ακολούθησαν το buzzer beater του Μπόλντγουϊν στο φινάλε του πρόσφατου ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ - Πρόστιμο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Απίστευτα επεισόδια στη Λισαβόνα πριν από ντέρμπι Μπενφίκα - Σπόρτινγκ στο futsal, με την πορτογαλική Αστυνομία να προχωρά σε Σε 124 συλλήψεις - Ένας οπαδός τραυματίας.
Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν, έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για να φτάσει στην ανατροπή, όπως ανέφερε στο μήνυμά του ο Ροντινέι.