Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο του Βόλου.
Ειδικότερα, λίγο πριν τις 10:00 και στη συμβολή των οδών Γαλλίας και Αγίου Νικολάου, ένα δίκυκλο παρέσυρε ένα τρίχρονο αγοράκι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του παιδιού.
Το αγοράκι έχει εκδορές αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με το thenewspaper.gr. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, κλήθηκε να παραλάβει το άτυχο παιδί, το οποίο δεν σταμάτησε να κλαίει, όντας σοκαρισμένο από το περιστατικό.
Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί η Τροχαία Βόλου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας