Γιώργος Καλογερόπουλος: Πέθανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης
Ο Γιώργος Καλογερόπουλος υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΟΔ. «Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο»
Ο Γιώργος Καλογερόπουλος έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τους αγαπημένους ανθρώπους του αλλά και τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας και του Εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη.
Ο Γιώργος Καλογερόπουλος υπήρξε για χρόνια πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ συμμετείχε σε σειρά διασωστικών αποστολών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος τους εθελοντές διασώστες τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Ελλάδα.
Αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ζωής του στην Ομάδα
“Ο Γιώργος αφιέρωσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής του στην Ομάδα, την οποία υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση από το 1998, συμμετέχοντας σε διεθνείς αποστολές και επιχειρήσεις κι έχοντας ζήσει πολλές κομβικές στιγμές στην ιστορία της ΕΟΔ. Ως Πρόεδρος ήταν πάντα παρόν, πάντα δυναμικός, πάντα χαμογελαστός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει”, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στα social media της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. “Μας είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να περιγράψουμε την οδύνη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας Γιώργου με λόγια. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο”.
- Πάτρα: Μεγάλο κύκλωμα έκανε απάτες με στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο – Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τα κέρδη
- «Ανακουφισμένος» ο Βέλγος συλλέκτης μετά το προσύμφωνο για τις φωτογραφίες της Καισαριανής
- Ισχυρό πλήγμα στον Τραμπ – Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακυρώνει δασμούς του
- Οι λόγοι που Τσέφεριν-Γκαγκάτσης έβαλαν στο… ψυγείο το θέμα της παραμονής του Λανουά
- Γυναίκα κατηγορείται ότι ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT για να δηλητηριάσει τρεις άνδρες
- Παπασταύρου: Πολύπλευρος ο ρόλος της Ελλάδας στη νέα ενεργειακή αρχιτεκτονική της Ευρώπης


