Σίντι Κρόφορντ: Ανέβασε στο instagram αδημοσίευτη φωτογραφία του γάμου της 24 χρόνια μετά
Το σούπερ μόντελ που τη δεκαετία του 80 και του 90 έκανε τον κόσμο να παραμιλάει, ανέβασε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της.
Η Σίντι Κρόφορντ παντρεύτηκε πριν από 24 χρόνια τον άνδρα της ζωής της τον Ραντέ Κέρμπερ. Το ζευγάρι παραμένει μαζί, δηλώνει ερωτευμένο ενώ ο καρπός του έρωτα τους είναι τα δυο τους παιδιά.
Μάλιστα η Κέα, η μια κόρη της Σίντι, η οποία μοιάζει εκπληκτικά με τη μαμά της κάνει ήδη και αυτή τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. Η Σίντι αποφάσισε να ανεβάσει μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Ραντέ.
Σε παραλία στις Μπαχάμες
Ο γάμος είχε γίνει στις Μπαχάμες, σε στενό κύκλο αφού το μοντέλο δεν ήθελέ να μάθει κάποιος ότι παντρεύτηκε. Η τελετή έγινε στην παραλία σε κάποια ακτή, η Σίντι (ήταν ξυπόλητη όπως και οι καλεσμένοι) φορούσε ένα υπέροχο κοντό λευκό νυφικό και κρατούσε μια λευκή ανθοδέσμη με τον Ραντέ να την κρατάει φοράει ένα λευκό λινό πουκάμισο και να κρατάει συνέχεια την καλή του από τη μέση.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το λευκό φόρεμα ήταν του σχεδιαστή Τζον Καλιάνο και κόστισε 1.200 δολάρια. Όταν το είχε δει η Σίντι αναφώνησε πως με το φόρεμα αυτό θα ήθελε να παντρευτεί. Κάτι που τελικά έκανε.
«Άλλη μια χρονιά. Δεν θα μπορούσα να είχα διαλέξει καλύτερο σύντροφο – είμαι ευγνώμων για τη δύναμη, την αφοσίωση και την παιχνιδιάρικη διάθεσή του. Χρόνια πολλά για την 24η επέτειο! Γιούχου», έγραψε στην ανάρτηση της στο instagram.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)














































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442