Κρήτη: Στο νοσοκομείο δύο αδελφάκια 3 και 6 ετών – Διαβιούσαν σε ακατάλληλο περιβάλλον
Αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς.
Στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, στην παιδιατρική κλινική, μεταφέρθηκαν με Εισαγγελική παραγγελία δυο αδέλφια, αγόρια, 6 και 3 ετών, αφού μετά από έλεγχο των υγειονομικών υπηρεσιών κρίθηκε ακατάλληλο το περιβάλλον που διαβιούσαν.
Τα παιδιά που κατάγονται από χωριό του Δήμου Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσαν χωριστά λόγω οικονομικών και άλλων προβλημάτων στην οικογένεια. Το εξάχρονο αγόρι είχε αναλάβει ο παππούς ο οποίος ζει σε άλλο χωριό, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το παιδί φέτος δεν πήγε στο σχολείο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Το μικρότερο αγόρι, τριών ετών, ζει με τον πατέρα του, ωστόσο κρίθηκαν ακατάλληλες οι συνθήκες στις οποίες μεγάλωναν με αποτέλεσμα ο Εισαγγελέας να αφαιρέσει την επιμέλεια από τους γονείς των δυο ανηλίκων και να ζητήσει την μεταφορά των παιδιών σε κατάλληλη δομή φιλοξενίας για όσο αυτό κριθεί απαραίτητο, ενώ έχουν προγραμματιστεί να γίνουν ιατρικές εξετάσεις όπως προβλέπει η διαδικασία.
Με ιδιαίτερη ευαισθησία εργάζεται η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, προκειμένου τα δυο αδέλφια να νιώσουν τη θαλπωρή που έχουν ανάγκη. Την προσπάθεια αυτή συνδράμει καθημερινά ο Ερυθρός Σταύρος, ενώ διακριτικά συμβάλει σε ό,τι χρειαστεί και η αστυνομική διεύθυνση Λασιθίου. Τα δυο αγόρια είναι καλά στην υγεία τους και θα αναχωρήσουν για τη δομή φιλοξενίας, μόλις ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται.
- Social media: Σήμερα οι ανακοινώσεις για την απαγόρευση της χρήσης από ανήλικους κάτω των 15 ετών
- Τι απάντησε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ στις φήμες για τον Ολυμπιακό
- Μενίδι: Θανατηφόρα παράσυρση γυναίκας από νταλίκα
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά το εξιτήριο
- «Φρένο» σε νέα airbnb σε Χερσόνησο, Μάλια, Νέα Κυδωνία
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)
- Μετέωρα: Βίντεο σοκ από την πτώση 65χρονης στο κενό
- Bαρομετρικό χαμηλό για τον Τσιτσιπά: Το αρνητικό 12άμηνο, η καθίζηση και το άδηλο μέλλον (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442