Τσιτσιπάς: «Είχα αυτοπεποίθηση, δε με νοιάζει ο αντίπαλος»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση του στους «16» του Roland Garros τόνισε ότι πλέον έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του ενώ ζήτησε καλό καιρό για τη συνέχεια του tour.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Μάικλ Ίμερ του οποίου επικράτησε με 3-0 σετ παίρνοντας εύκολα έτσι την πρόκριση για τους «16» του Roland Garros.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Σουηδό ο Έλληνας τενίστας ανέφερε τα εξής:
«Είχα αρκετά καλά ράλι. Έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί με τον Ίμερ έπαιξε καλά και έκανε καλή προσπάθεια μέχρι τον 3ο γύρο και μπράβο του, αλλά με τένις με υπομονή κατάφερα να πάρω τη νίκη.
Έφτασα αρκετά αργά στα προηγούμενα παιχνίδια και ο καιρός ήταν πιο κρύος, σήμερα ένιωσα πιο ελεύθερος και δημιουργικός για να πιέσω με τα χτυπήματά μου και είχα την αυτοπεποίθηση να βρω μία μεγάλη επίθεση.
Αν υπάρχει που θα ήθελα να ζητήσω ένα ηλιόλουστο Roland Garros με τον ωραίο κόσμο, δε με νοιάζει ποιον θα αντιμετωπίσω στον επόμενο γύρο».
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.